søndag 1. mai 2011

Tatovering


Det er så sinnsykt mange meninger om tatoveringer. Jeg elsker dem og har pyntet kroppen en del :)
Tatovering er en permanent tegningsom lages ved å legge pigment inn under huden på mennesker. Tatoveringer er en type kroppmobifikasjon som hos mennesker vanligvis brukes som kroppsutsmykking.

Her er en av de jeg har. jeg hadde en liten på leggen først men her pynter jeg litt på den og gjør det større :) Flinke Bjørn som tatoverer.
Dette er brude bildet til mamma og pappa <3 en av de jeg har som betyr mest for meg.
Jeg har blitt tatovert 8 ganger nå og den som jeg har brukt mest er Bjørn, han er sinnsykt flink og har åpnet nytt studio med Sally (hans kjære) Symbolic ink tattoo studio i Oslo. Anbefaler de som tenker på å ta tatovering om å ta en tur innom de :)

Jeg skal nok spare litt penger og ta en til snart :) da får jeg min 9 tatovering  som selvfølgelig Bjørn skal få lage til meg:)

3 kommentarer:

 1. Åh, så gøy! Jeg venter på å få råd til min første tatovering... Men den skal være så stor, så det tar nok sin tid før jeg har samvittighet nok til å bruke de pengene!

  SvarSlett
 2. det er de største jeg har som du ser på bildene. de andre jeg har er mindre :)
  jeg tok min første når jeg var 16 og sa da at jeg ikke skulle ha flere hehe men jeg har ikke klart å stoppe :) jeg har ønsket meg gavekort til jul og bursdag så da blir det ikke så ille på lommeboka :)

  SvarSlett
 3. Smart :) Vet at jeg kunne ønsket meg det selv og, men det er så mange nødvendigheter jeg egentlig burde ønske meg først i stedet...

  SvarSlett